Brukerkonto
Hjem Om Galleri Karl Johan
Om Galleri Karl Johan PDF

Galleri Karl Johan omfatter både et flott utstillingslokale i andre etasje, butikk i første etasje og rammeverksted i Skippergata 23. Vi vil med jevne mellomrom vise spennende utstillinger og vårt eget utvalg av original kunst. Vårt rammeverksted er bemannet med profesjonelle og tar seg av alle typer innramming. Kom til oss for å se vårt store utvalg av rammeprøver og få hjelp til å finne ut hvordan akkurat ditt bilde skal rammes inn.

 

I vår 1.etasje i Grønnegata 38-46 har vi et butikklokale på 100 kvadratemeter. Her tilbyr vi et variert utvalg av kunstrelaterte produkter: kunstplakater, rammer, kunstkort, kunstbøker, veggklokker og diverse interiørprodukter. Vi har tilknyttet oss leverandører fra alle deler av verden og kan by på spennende produkter som er nye i Norge.

Vi har fokus på høyt servicenivå, og ønsker å bistå deg med å finne nøyaktig det du leter etter - uansett om det er til egne vegger eller som gave. Våre produkter spenner fra det helt minimalistiske til glade farger og former, og er tilpasset enhver lommebokstørrelse. I butikken tilbyr vi også tjenestene til vårt rammeverksted i Skippergata 23, slik at du kan få råd og hjelp til å finne den rette rammen til ditt bilde. Hos oss kan du velge mellom flere hundre forskjellige rammelisttyper. Bestillingen går fra oss til rammeverkstedet, og du blir kontaktet når det ferdige produktet kan hentes eller leveres.

Vi tilbyr vakker gaveinnpakning tilpasset gavens formål, alt fra dåpsgaver til bryllupsgaver og gave til 30- eller 60-årsdagen. Gavekort kan fås i alle beløpsstørrelser.

Vi ved Galleri Karl Johan ser fram til å få deg som kunde!

Galleri Karl Johan eies og drives av Tromsprodukt AS

Tromsprodukt er en stor leverandør av en rekke ulike produkter og tjenester til offentlige og private virksomheter over hele landet. Vårt hovedmarked er Tromsø og omliggende områder, inkludert de nordligste fylkene.

Bedriften driver produksjon, salg og yrkesrettet kvalifisering innen en rekke produkt- og fagområder, slik som catering og kantinedrift, profileringstjenester, interiør, gjenbruk og kildesortering, vedproduksjon, teknisk hjelpemiddelservice og verksted for bevegelseshemmede, galleridrift, med mer.

Vi har hovedkontor, produksjon- og salgsavdelinger på flere steder i Tromsø, og har i dag over 400 ansatte (2009). Tromsprodukt AS ble etablert i 1968. Hovedaksjonærer er Troms fylkeskommune og Tromsø kommune. Andre aksjonærer er omliggende kommuner og ideelle organisasjoner.

En av landets mest moderne attføringsbedrifter

Tromsprodukt er en attføringsbedrift og tilbyder av arbeidsmarkedstiltak. Tromsprodukts virksomhetsidè er å bidra til at arbeidssøkere får og beholder arbeid, og at vi skal være pådrivere og partnere for inkluderende holdninger i arbeidslivet. Slik blir Galleri Karl Johan den nyeste arbeidstreningsarenaen i Tromsprodukt. Ved siden av ordinært ansatte vil vi til enhver tid ha et visst antall tiltaksplasser for arbeidstrening- eller utprøving i galleriet.

Vi kan blant annet tilrettelegge og gi yrkeshemmede med redusert arbeidsevne både opplæring og kvalifisering med målrettede arbeidsoppgaver i egen eller eksterne bedrifter. Innen attføringsarbeidet har vi et omfattende samarbeid med NAV.

Miljø og mennesker i fokus

 Som bedrift er vi opptatt av alle former for miljøhensyn. Gjenbruk, kildesortering og fornybar energi er elementer som er grunnleggende i bedriftens totale miljørelaterte satsing. I det daglige virke ved bedriften er det også et stort fokus på menneskelige behov for tilpassing med trygge HMS rutiner.

Vår omfattende miljøavdeling ligger på kommunens avfallsanlegg i Tromsdalen, hvor vi også har et samarbeid med Tromsø kommune.

Vårt mangfold er vår styrke!

Takk for interessen du viser Tromsprodukt AS.

Kontakt oss gjerne på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen eller besøk www.tromsprodukt.no for ytterligere informasjon om vår bedrift.

 

På kartet

Galleriet (rød) - Rammeverkstedet (blå) - Tromsprodukt (grønn)

 

Besøkende

Vi har 1 gjest her nå

Mer om Galleri Karl JohanDrevet av Joomla! | Design og web av tromsprodukt.no | 2009 © Karl Johan