Hjem Rammeverksted
Karl Johan Rammeverkstedet PDF

Innramming er en kunst som bør utføres av profesjonelle for å sikre kvaliteten på selve bildet, men også for bilderammens unikhet og passform til kunsten den skal ramme inn.

Som din innrammingsspesialist tar vi utfordringen på alt av innramming!

Rammeverkstedet ved Galleri Karl Johan utfører de fleste oppgaver innen innramming av kunst og malerier, foto, speil, tøy, plakattrykk med mer. Vi har også byens største utvalg av rammer.

Vi utfører flere tusen innramminger i året, hvor våre kunder har frihet til å velge i et stort utvalg av rammer som passer til enhver innramming. Vårt rammeutvalg strekker seg fra rimelige og enkle til dyrere rammer. Vi lager i tillegg ferdige rammer etter mål fra kunden.

Vi er medlem av Rammebransjeforbundet

Når du som kunde leverer inn et bilde for innramming til Galleri Karl Johan, skal det være i trygg forvissing om at bildet eller maleriet blir behandlet profesjonelt, og at håndverket utføres med største kvalitet.

Galleri Karl Johan er medlem av Rammebransjeforbundet i Norge, som er en sammenslutning bestående av ca 120 rammemakere fordelt over hele landet, nettopp for å ivareta kundens krav til kvalitet og profesjonelle fagfolk.
 

Besøkende

Vi har 1 gjest her nå

Utstillinger

No current events.Drevet av Joomla! | Design og web av tromsprodukt.no | 2009 © Karl Johan